Om os

Med en produktportefølje der ”kun” består af højkvalitets hygiejne- og desinfektionsløsninger kan HERO Supply fokusere 100% på at levere de absolut bedste løsninger – når der er tale om at levere high-level desinfektionsprodukter samt kundeunikke hygiejne- og desinfektionsløsninger.

For HERO Supply er det ikke kun et spørgsmål om at levere et produkt der møder de krav kunderne stiller til deres leverandør i dag, men at møde de strengeste krav – med bæredygtige og innovative produkter som sætter nye standarder.

HERO Supply arbejder og udvikler både produkter samt løsninger i tæt partnerskab direkte med producenten BioGroup.

For HERO Supply er bæredygtighed mere end miljø. Miljø udgør en stor del af en bæredygtig tilgang – specielt når der tales kemi -, men det er også meget mere end det.

Bæredygtighed er ligeledes at sikre slutbrugerne ikke bliver syge af at benytte produkterne samt at produkterne arbejder effektivt for at nedsætte miljøtrykket og arbejdstiden mest muligt. En sund bæredygtigt tilgang sikrer at der tilføres værdi – ikke kun til miljøet og menneskene -, men også på bundlinjen gennem effektive og sikre produkter, som er produceret med omtanke.